Snarveien til gode vinopplevelser.

Ønsker du å bli tryggere i dine vinvalg uten å pugge hundrevis av druer og områder? Da er du ikke alene. Med det enorme utvalget av viner å velge mellom kan det til tider bli litt overveldende, og det er fort at man tyr til de få vinene man kjenner fra før.

Heldig vis finnes det en enklere måte å velge god vin, igjen og igjen. Som medlem får du vinanbefalinger tilpasset din smak, hvilken mat vinen passer til, og en detaljert beskrivelse av vinen.

Hvorfor Levanch?

Når jeg konkurrerte i VM var alle de andre deltagerne fra veldige “fancy” plasser, når det var min tid til å presentere meg presenterte jeg meg derfor som “Erik fra Levanch” isteden for Levanger.

Erik Strugstad hjelper deg ta bedre vinvalg.

Erik Strugstad er Levanch’s vinekspert. Dette er mannen bak alle vintipsene som medlemmene i gruppen får tilsendt. Han er utdannet sommelier/vinkelner, noe som danner et veldig godt grunnlag for å kunne anbefale gode viner som passer til din smak.

“Jeg ønsker å gjøre det så enkelt som mulig for folk flest å velge skikkelig gode viner, hver gang. Med utgangspunkt i dine smakspreferanser sender jeg vinanbefalninger du kommer til å like. Håper å se deg på innsiden.”

Erik Strugstad

– Vingruppen Levanch

Velg filter

Varegruppe
Varegruppe
Smak og aroma (Hvitvin)
Smak og aroma
Smak og aroma (Rødvin)
Smak og aroma (Rødvin)
Land
Land
Pris
Pris
Passer til
Passer til
Volum
Volum
Grand Cru
Grand Cru
Sukker
Sukker
Drue
Drue
Lagringstid
Lagringstid